Изборът за цвета на дрехите

Изборът за цвета на дрехите

 

Черното показва аналитичен ум и независимост

Цветът на дрехите не е просто личен избор и вкус. Той може да предопредели отношението на околните към нас. Цветът може да е причина да получим допълнително внимание или пък да ни липсва на такова. 

Изборът на цвят на дрехите показва как се чувстваме, дали сме в хармония със самите себе си и с някой от околните. Ако не харесваме някакъв цвят, можем да потърсим причината за това в негативен спомен от миналото, думи, казани от някого, видял ни в този цвят, или друго. Подсъзнателната асоциация ни кара да страним от този цвят и да не се харесваме, когато се видим, облечени в такива дрехи. От друга страна, цветът може просто да е в дълбок конфликт с нашата личност и себеусещане.

 
Цветовете, които избираме, са отражение на цветовете на нашата аура. Можем да балансираме емоциите си, като изберем набор от цветове, които отразяват не само начина, по който се чувстваме в момента, но и как искаме да се чувстваме в бъдеще.

Черно
Един от най-популярните цветове, особено сред мъжете. Изпраща сигнали за сила и елегантност. Цветът показва, че вие сте личност, която умее да контролира нещата и има авторитет. Черното е символ на аналитичния ум и независимост.

Синьо
Синьото е символ да доверието, мира и лоялността. Тези, които избират предимно сини дрехи, не позволяват на околните да влияят на живота им. Те имат уникален мироглед, мисленето им е различно от традиционното, иновативно и креативно. Сините дрехи са предпочитани от хората с добро чувство за хумор.

Кафяво
Кафявото е цвят, който се асоциира с автентичност, доверие и семпъл начин на живот, близък до природата. Цветът е предпочитан от хора, които са добре балансирани, емоционално стабилни, интелигентни и разумни.

Сиво
Цветът на баланса и неутралитета. Хората, които се обличат в сиво, са изтънчени. Тъмносивото и обличането изцяло в сиво може да е символ на депресия. Когато се съчетае с дрехи в други цветове или нюанси, превръща човека в добра компания, в която околните биха искали да са по-често.

Зелено
Цветът е символ на природата, чистотата и здравето. Показва спокойствие и свежест. Хората, които предпочитат този цвят, са с отворено съзнание, много харизматични. Те са грижовни и чувствителни към проблемите на околните.

Оранжево
Цвят, който се асоциира с позитивно отношение към живота и положителна енергия. Хората, които обличат оранжеви дрехи, лесно работят в екип, социални са, в работата си са особено интерактивни. С тях много лесно се говори и бързо изграждат нови приятелства.

Розово
Хората, които предпочитат розовите дрехи, искат да бъдат харесани и същевременно излъчват много любов и положителни емоции. Цветът се асоциира с женственост и много мъже избират такъв цвят дрехи с цел да покажат, че са балансирани личности, които могат да имат големи мускули и да са чувствителни едновременно.

Лилаво
Цветът на лукса и богатството. Символ на кралското величие и романтизма. Хората, които носят лилави дрехи, са духовни личности, често мислят за смисъла на живота, интересуват се от изкуство. Цветът на артистичните души, креативните личности, които са особено чувствителни.

Червено
Това е силен, доминиращ цвят, който символизира агресия, страст и чувственост. Хората, които харесват червените дрехи, са екстроверти. Те са големи романтици и ценят високо това отношение. Мъжете харесват жени, облечени в червено, защото приемат това като положителен знак за висок сексуален апетит.

Бяло
Цвят, който символизира чистота, невинност, доброта. Той е харесват от позитивните хора. Хората, които го предпочитат, са контактни, смели, искрени и уверени в себе си.

Жълто
Този цвят символизира интелект и вдъхновение. Хората, които се обличат в жълто, винаги повдигат градуса на настроението и могат да усмихнат всеки.

По желание на клиенти, Ви предоставяме идея за съчетаване на туники с ежедневно облекло и едновременно да се използват като парео.

прочети още

Свежест, красота и комфорт през горещите летни дни

прочети още

Трудно е да си представим зимата без топлата и удобна горна дреха. За щастие, съвременните модни якета са толкова оригинални и разнообразни в своите стилове и цветове. С такъв голям избор, за да купите любимото си яке с висококачествено покритие и съдържание , както и да бъде топло , ще бъде лесно. Сред модните колекции, предлагани от дизайнерите, всяка дама може да избере модел и стил по свой собствен вкус.

прочети още

Есен-зима 2018/2019 ще бъде пъстра и бляскава

прочети още

Връхни облекла от еко кожа

прочети още

Златисто, сребристо, кожа - хит през новия сезон в дрехи и аксесоари

прочети още

Доминиращи този сезон ще бъдат дългите палта и кожените облекла

прочети още

Ето някои начини за разнообразие при носенето на дънковата риза.

прочети още

Това най-лесно се постига чрез аксесоари – страхотен шал или обувки, след които хората ще се обръщат. Именно тези добавки са най-добрият начин да издигнете силуета си така, че да изглежда скъп и ефективен. Представяме ви изделията, с които да постигнете това.

прочети още

модни пухкави палта

прочети още

Богат избор не само на модели, но също така и стилни цветови решения и материи.

прочети още

Няколко съвета как да съхраним любимите си дрехи от деним

прочети още

3 причини да дадете шанс на късите потничета това лято

прочети още

За следващите летни месеци ще бъдат хит цветните топчета и помпони - хит на лято 2017

прочети още

Как да носим рокля - тениска ?

прочети още

Как да изглежаме зашеметяващо?

прочети още

Как да се облека в новогодишната нощ?

прочети още

Подходящи за съчетание за всички поводи

прочети още

Открихме няколко идеи, съобразени изцяло с актуалните тенденции

прочети още

Всеки проблем си има решение.

прочети още

Цветно колело за перфектно съчетание на облекло

прочети още

3 цвята клинове, които никога, никога не бива да носим

прочети още
/div>